Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PROFHILO

Ein effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden.

 Profhilo er ein revolusjonerande og innovativ nyhet fra ein av dei leiande hyaloronsyreprodusentane i verda, IBSA. Profhilo er produsert i Sveits med ein patentert teknologi. Den unike formelen gjør det mogleg å stimulere hudens eigne collagen og elastin celler. Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

?Med ein av dei høgaste konsentrasjonane av HA på markedet (64mg/2 ml) booster og fukter det bare ikkje huden, men remodellerer også aldrane og slapp hud.

 

Korleis virkar Profhilo?

Som eit stabilisert produkt held Profhilo seg i huden i 28 dagar. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typar collagen og elastin ved langsam frisettjing av Hyaloronsyre. Stimuleringa føre til vesentleg vevsforbetring med ein oppstramande verknad på vevet. Dette gir eit naturleg resultat utan å bygge volum eller endre på utseende.

?

5 punkts behandling!
BAP teknikken, Bio Aestethics Points, er forska på og utvikla av IBSA. Dette for å minimere risiko og maximere spredning av produktet.

 Det blir gitt i 5 punkt på kvar side av ansiktet, 1 ml på kvar side og 10 punkt på hals med tilsaman 2 ml produkt. Profhilo blir injisert rett under huden. Rett etter behandlinga kan ein sjå stikka som kan likna på myggstikk. Disse forsvinn oftast innan 12-24 timar. Du kan også få forbigåande blåmerker, men som utgongspunkt kan ein gå på jobb dagen etter behandling.

Etter 4-6 veker må ein gjenta behandlinga for best resultat sjølv om ein ofte kan sjå tydeleg forbetring etter ein gong.

Resultatet etter 2 behandlingar er langvarig og kan holde i opp til eit år. Ein anbefalar ein vedlikeholdsbehandling ein til to gonger i året individuelt i forhold kva hud og utgongspunkt ein har.

<![if !vml]><![endif]>

Profhilo vant Aestethics Award prisen i 2016 og har på kort tid blitt ein svært populær og anerkjent behandling på grunn av sine gode resultat.

 FØR OG ETTER BILETE

 Bilder fra IBSA. Før og etter behandling

Fyrste gong anbefalar ein 2 behandlingar med Profhilo med 4-6 vekers mellom

For vedlikehold gjentas 1-2 behandlingar etter 6 til 12 mnd alt etter behov

Profhilo pr behandling kr 3600.-

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn