Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PROFHILO / JALUPRO SUPER HYDRO

Ein effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden.

 Profhilo er ein revolusjonerande og innovativ nyhet fra ein av dei leiande hyaloronsyreprodusentane i verda, IBSA. Profhilo er produsert i Sveits med ein patentert teknologi. Den unike formelen gjør det mogleg å stimulere hudens eigne collagen og elastin celler. Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

?Med ein av dei høgaste konsentrasjonane av HA på markedet (64mg/2 ml) booster og fukter det bare ikkje huden, men remodellerer også aldrane og slapp hud.

 

Korleis virkar Profhilo?

Som eit stabilisert produkt held Profhilo seg i huden i 28 dagar. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typar collagen og elastin ved langsam frisettjing av Hyaloronsyre. Stimuleringa føre til vesentleg vevsforbetring med ein oppstramande verknad på vevet. Dette gir eit naturleg resultat utan å bygge volum eller endre på utseende.

?

5 punkts behandling!
BAP teknikken, Bio Aestethics Points, er forska på og utvikla av IBSA. Dette for å minimere risiko og maximere spredning av produktet.

 Det blir gitt i 5 punkt på kvar side av ansiktet, 1 ml på kvar side og 10 punkt på hals med tilsaman 2 ml produkt. Profhilo blir injisert rett under huden. Rett etter behandlinga kan ein sjå stikka som kan likna på myggstikk. Disse forsvinn oftast innan 12-24 timar. Du kan også få forbigåande blåmerker, men som utgongspunkt kan ein gå på jobb dagen etter behandling.

Etter 4-6 veker må ein gjenta behandlinga for best resultat sjølv om ein ofte kan sjå tydeleg forbetring etter ein gong.

Resultatet etter 2 behandlingar er langvarig og kan holde i opp til eit år. Ein anbefalar ein vedlikeholdsbehandling ein til to gonger i året individuelt i forhold kva hud og utgongspunkt ein har.

Jalupro er ein injeksjonsbehandling svært lik Profhilo. Jalupro inneheld meir hyaluronsyre + aminosyrer som beskytter og styrker huden. Jalupro fukter svært tørr hud, stimulerer produksjonen av elastin og kollagen og gir en oppstrammende effekt.

<![endif

 FØR OG ETTER BILETE

 Bilder fra IBSA. Før og etter behandling

Fyrste gong anbefalar ein 2 behandlingar med Profhilo / Jalupro med  4-6 vekers mellomrom

For vedlikehold gjentas 1-2 behandlingar etter 6 til 12 mnd alt etter behov

Profhilo / Jalupro pr behandling kr 3600.-

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn