Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hydrojelly maskene frå Esthemax er ein ny generasjon peel of masker. Alle Hydrojelly maskene er tilsatt elektrolytter og består for det meste av utvalgte alger. Det gir ein intens fuktighet. Maskene skapar ein vakumliknande forsegling, slik at næringstoffa lettare trenger inn i huden. Det gjer det mogleg å oppta næringsrike ingrediensar.

Maskene virkar umiddelbart og gir ikkje bare god næring og beroligande effekt for huden. Dei gir også ein revitaliserande effekt som gir ein naturleg og synleg glød.

Ein vel maske etter hudtilstand.

For ein enda betre verknad kan ein bruke Conturing mask før utvalde Hydrojelly maske. Den gir i tillegg ein lifting effekt på huden. 

Det er også fantastisk å bruke Hydrojelly maske etter at ein har voksa vekk hår i ansiktet. Den gir ein svært beroligande effekt på huden.

Pris: Ein behandling på ca 1 time kostar frå 1400 til 1600 kr

Det er kosmetikkfirmaet Esthemax som står bak Hydrojelly mask, eit selskap som starta for over 30 år sidan i Korea. Med fokus på forskning, utvikling, planlegging og kommunikasjon med kundar, leverer Esthemax produkt med høg funksjonalitet og svært god kvalitet.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn