Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Det fins 3 typar Green Peel® behandlingar


Green Peel
er svært vevsoppstramande. Bekjempar tidleg aldring og tap av spenst. Synlig bedring på urein hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Dei lettaste Green Peel behandlingane er ideel som forbereding til den djupaste.

1.
Green Peel®Fresh Up: Er den mildaste av dei tre urtepeelingane og blir populært kalt “Party Peel”. Årsaka er at huden får ein så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den sett igong prosessar som bremsar aldring, forbedrar hudbarriera og styrkar sensitiv hud.

Green Peel® Fresh Up med ampulle og maske på 60 min kr 1500,-. 

2.
Green Peel®Energy: Det er ein djupare variant av den mildaste peelinga. Behandlinga har effekt på rynker, pigmentflekkar, store porer og akne. Denne peelinga er ein populær antirynke behandling 4 gonger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlingar imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at ein får begrensningar i kvardagen.  Du vil være litt raud etterpå, men som regel ikkje værre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel®Energy 60 min kr 1700,- 


3.
Green Peel®Classic: Det er den opprinnelege Green Peel og den djupaste av dei tre utgåvene. Den bidrar til å strame vevet og forbedrar og bekjempar ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlinga vil du være raud og etter 3-4 dager vil ein som regel flasse. Etter 5-6 dager kjem ein tilbake for en oppbyggande behandling. (Mange bestill time torsdag, flassar lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følgje opp behandlinga med tilrettelagte heimeprodukt. Resultatet er total hudfornying.

Green Peel®Classic 2 behandlingar 60 + 60 min med 5-6 dagars mellomrom. Kr 2900,- Kjøp av 4 heime produkt kjem i tillegg. Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn